Har du mistanke om en funktionel lidelse, har du netop fået konstateret en funktionel lidelse eller er du i tvivl om du vil tage imod et udredningstilbud, så er der her hjælp at hente.
Det er helt naturligt at være i tvivl i forhold til en funktionel lidelse. Det er tilfældet for langt de fleste der får diagnosen. Ofte skyldes det den manglende samfundserkendelse, den manglende viden på området og det at sygdommen har et meget fysisk udtryk, og man derfor er nødsaget til at skulle igennem mange resultatløse undersøgelser og behandlinger, inden man overvejer om det kan være en funktionel lidelse man er plaget af. Undersøgelser og div. behandlinger er nødvendige for at kunne udelukke andre diagnoser, og derfor virker udredningsprocessen ofte meget lang. Men, der er hjælp at hente for langt de fleste.
For de hårdest ramte, kan det være en meget langvarig proces, hvor man er tvunget til at lave nogle væsentlige ændringer i sit liv. At overvinde en svær funktionel lidelse er ikke et spørgsmål om tage den rigtige pille, men atgennemføre en livsstilændring, hvor du fjerner stressorer og gennemfører gradueret genoptræning ofte over mange måneder eller år.
Ved en mildere grad kan bevidsthed om stressorer, genoptræning og ekstra opmærksomhed på mindset og vejrtrækning være til hjælp.
Vi giver dig her mulighed for telefonisk rådgivning, med en ligesindet som har en funktionel lidelse på egen krop. Det at snakke med et rigtigt menneske, der har prøvet det på egen krop, og som ikke er læger eller psykologer som er forpligtet til at notere alt, det kan altså noget andet.
Du kan ringe til Lone hver tirsdag kl. 9.30-10.30 på tlf.: 30 42 61 60
Du kan ringe til Sandra hver torsdag kl. 19.00-20.00 på tlf.: 30 43 61 70
Foredrag og begivenheder
Som medlem af foreningen for du yderligere gratis mulighed for at deltage i interne begivenheder og formidable medlemstilbud- og rabatter på eksterne arrangementer. Alle arrangementer er med fokus på kroppen, smerter, familielivet, selvbillede, livskriser, selvudvikling, sundhed og trivsel. Du finder nærmere herom på medlemsportalen.
Medlemsportalen
På medlemsportalen finder du bl.a. praktiske erfaringer fra medlem til medlem, opremsninger af smertelindrende aktiviteter og præparater, artikler, anmeldelser og debatindlæg. Adgang til medlemsportalen kræver medlemskab.